Jag var tvungen att gå

Bonnier Bookery 2019

Helena Mobackes tillvaro rämnar när hon misstänker att hennes sons mördare är tillbaka. Hon har skapat ett liv som fungerar men nu kastas hon tillbaka till katastrofen som tog hennes son och förstörde hennes äktenskap. Och Clownstryparen verkar denna gång vara ute efter Helena. Han riktar in sig på platser som har betytt något för henne, och personer i hennes närhet. En katt och råtta-lek inleds medan hon försöker hålla huvudet kallt, men hennes starka vilja att hämnas Antons död gör att hon balanserar på vansinnets rand. Helena, som redan förlorat allt en gång, riskerar att göra det igen.

Jag var tvungen att gå är fjärde delen i kriminalserien om Helena Mobacke efter Döden tänkte jag mig så, Vänd om och var stilla och Allting trasigt ska bli helt.

Läs mer om Helena Mobacke

Röster om Jag var tvungen att gå: